VIDEO /

VIDEO OVERZICHT

Zo worden de nieuwe Varilux X-Series glazen gemaakt...

13-06-2017 Precisie en concentratie

Op deze video kunt u zien hoe de nieuwe Varilux X-Series worden gemaakt op de fabriek in Zevenaar. Precisie en concentratie komen hierbij zeker van pas. Dit innoverende glas is uitermate geschikt voor de houtige multitaskende generatie en zorgt voor minder vervorming bij het kijken. 

LEES BERICHT

Loonen Brillenmakers op de Silmo 2016

11-10-2016 Inkoop...zo doen wij dat!

Loonen Brillenmakers was er weer bij, op de Silmo 2016 in Parijs. Op deze grootse optiekbeurs tonen de brillenmerken hun nieuwste collecties, die dit seizoen voornamelijk in het teken staan van nieuwe technologieën (3d printing!), toepassingen en baanbrekend design. Een aantal merken verwerken edelmetalen (goud, zilver) of chirurgisch staal in hun monturen, de veelal verfijnde toepassingen stuwen het begrip  'handmade design' tot ongekende hoogte. Het gebruik van diverse (duurzame) houtsoorten blijft populair, gelaserd of in combinatie met andere (luxe) materialen. Duurzaam produceren wordt steeds belangrijker, ook monturen worden gemaakt van gerecycled materiaal! Benieuwd hoe wij de Silmo 2016 hebben beleefd? Bekijk de film...

LEES BERICHT

NINA&MAX

13-09-2016 Jouw lifestyle...jouw bril!

NINA&MAX, het nieuwe brillenmerk van Nederlandse bodem. De collectie bestaat uit unisex brillen, in Nederland ontworpen en in Italie van hoogwaardige acetaten geproduceerd. Brillen voor iedereen, toffe moderne brillen en zonnebrillen tegen een unieke prijs. Stap in de wereld van NINA&MAX...bekijk waarom!

LEES BERICHT

Cartier.

05-09-2016 Van schets tot montuur.

Cartier, het juweliershuis voor koningen en celebs. Bij Cartier vindt u de mooiste juwelen, fantastische monturen en zonnebrillen. Cartier haalt de inspiratie voornamelijk uit natuur en uit de historie. Opulente sieraden met diamanten panters, de 'Santos Dumont'-of de 'TANK'-lijn. Bij monturen en zonnebrillen wordt gebruik gemaakt van dezelfde motieven op de veren van een montuur komt u zomaar een panter tegen! Het Cartier rood is een statement op zich. Smaakvol en topkwaliteit. 

LEES BERICHT

Loonen Brillenmakers - Oogzorg

18-04-2016 Oogzorg

Omdat je ogen heel belangrijk zijn. Omdat je soms vragen hebt over bepaalde vervormingen in je beeld. Je gewoon wilt weten hoe het met de gezondheid van je ogen zit, de vlekken, flitsen in je beeld. Omdat een oog-aandoening in de familie voorkomt. Omdat je onverklaarbare hoofdpijn en/of nekklachten hebt.

Daarom hebben wij deze video laten maken. Heb je vragen over de gezondheid van je ogen? Kom langs bij Loonen Brillenmakers. We hebben de specialisten en unieke screening-apparatuur in huis voor een heldere analyse.

LEES BERICHT

Zon of regen!

18-04-2016 Hippe zonnebrillen voor een goede look

Zon of regen? Een hippe zonnebril maakt uw look altijd af. En wist u dat u uw ogen in de zomer én de winter het beste kunt beschermen met die bril? We zeggen niet dat u altijd een zonnebril dient te dragen, maar in diverse jaargetijden is het schadelijke UV-gehalte in de lichtstralen hoger, ook wanneer de zon niet schijnt. Voeg daarbij de leuke zonnebrillen die wij voor u hebben uitgezocht en het uitkiezen en dragen van een zonnebril wordt een echt feestje. De zonnebril is naast de reguliere bril een echt fashion item geworden waarmee u een statement kunt maken waarmee u uw persoonlijkheid onderstreept, versterkt of afzwakt. Laat u bij ons adviseren, u krijgt er zelfs een GRATIS kleuradvies bij!

LEES BERICHT

FOTO ALBUMS /

FOTO ALBUMS OVERZICHT

Kunnen wij u helpen?