Wat als iemand anders nu een gedeelte van
die nieuwe bril eens betaalt?


Nieuwe bril voor een gedeelte van de kosten
Veel zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van een bril met glazen op sterkte. En het is een betrekkelijk eenvoudig om uit te zoeken of u recht heeft op die vergoeding. 
Hoe? Dat doen wij graag voor u. Het enige dat wij nodig hebben is uw naam en geboortedatum. Wij zoeken dan snel uit waar u voor verzekerd bent. Uiteraard kunt u dit ook zelf, maar wij doen het graag voor u. 

Vergoedingen
Of uw zorgverzekeraar brillen of contactlenzen vergoedingen hangt van het soort verzekering af. Ze kunnen ook uiteenlopen van € 25,- per 3 jaar tot € 300,- per jaar. Deze vergoedingen gelden voor een complete bril of contactlenzen. Enkel een montuur of lenzenvloeistof vallen hier niet onder.
Extra korting
Wij helpen u graag met advies over uw zorgverzekeringsvergoeding. Ook een kort gesprek met een van onze specialisten is genoeg om te kijken wat uw situatie is. Kom in december bij ons langs en u ontvangt 50 euro extra korting* op al onze HD-glazen!

Tot ziens bij Loonen Brillenmakers.

*Deze kortingsactie is geldig tot en met 30 december 2017 en is mogelijk om in combinatie met andere kortingsacties te gebruiken.
Kunnen wij u helpen?