Blog / Varilux X-series: innoverende multifocale brillenglazen van Essilor

Varilux X-series: innoverende multifocale brillenglazen van Essilor

De afgelopen jaren is onze levensstijl behoorlijk veranderd. U staat er wellicht niet altijd bij stil, maar hierdoor veranderen ook onze kijkbewegingen. Essilor lanceert daarom een revolutionair nieuw multifocaal glas: de Varilux X-series. Dit brillenglas is ontwikkeld met de brildrager van nu in gedachten. De Varilux X-series zorgen voor meer kijkcomfort binnen handbereik. Bij Loonen Brillenmakers ontvangt u bij aanschaf van een complete bril met de Varilux X-series brillenglazen 100 euro introductiekorting per paar én maakt u bovendien kans op een unieke eendaagse busreis naar de glasfabrikant.  

De multitaskende generatie

Door innoverende technologieën is onze samenleving ingrijpend veranderd. We zijn multitaskers met een snelle, dynamische levensstijl. Het werken met laptops, tablets en smartphones verandert onze houding en manier van kijken. We zijn continu bezig en voeren veel activiteiten en handelingen tegelijk uit op een korte afstand: binnen handbereik. Dit vraagt veel van uw ogen. Om het juiste kijkgebied te vinden, heeft een brildrager meer hoofdbewegingen nodig. Dit kan leiden tot rug- en hoofdpijnklachten. Dergelijke veranderingen vragen om een nieuw glas: de Varilux X-Series. Vloeiende kijkovergangen, een minimum aan vervorming, verschillende leesafstanden en meer kijkvolume binnen handbereik is vanaf nu heel normaal. 

Varilux X-series: nieuwe generatie multifocale brillenglazen

Vanaf juni 2017 zijn de nieuwe generatie Varilux brillenglazen verkrijgbaar bij Loonen Brillenmakers en kunt u genieten van optimaal kijkcomfort op verschillende afstanden. De uitzonderlijke prestaties van het multifocale brillenglas worden mogelijk gemaakt door een drietal innovatieve technologieën: 

1. Nanoptix™
2. Synchroneyes™
3. Xtend™

Nanoptix™ zorgt voor een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden. Hiervoor is het basisontwerp van het brillenglas geheel opnieuw ontworpen. Een revolutie in glastechnologie! 

Synchroneyes™ houdt rekening met de sterkte verschillen tussen uw linker- en rechteroog om een zo breed mogelijk gezichtsveld te creëren. Een revolutie in glasdesign! 

Xtend™ is een technologie die ervoor zorgt dat u een scherp zicht heeft op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. Hierdoor hoeft u uw hoofd minder te bewegen en niet meer te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.
 
Bij Loonen Brillenmakers presenteren we samen met de Varilux X-series brillenglazen een nieuwe manier van meten. Ieder oog is namelijk uniek! De ‘Near Vision Behaviour’ oogmeting brengt uw persoonlijke leesgedrag en -houding in kaart. Zo bent u verzekerd van de beste kijkprestaties. 

Introductiekorting op complete bril met Varilux X-series brillenglazen

Om de lancering van deze vernieuwende brillenglazen te vieren, hebben we bij Loonen Brillenmakers een mooie introductieactie. U ontvangt bij aanschaf van een complete bril met Varilux X-series brillenglazen tijdelijk 100 euro korting per paar.

Zien hoe uw glazen gemaakt worden op de fabriek?Bij aanschaf van een complete bril met Varilux X-series brillenglazen ontvangt u een voucher waarmee u kans maakt op een bezoek aan de fabriek in Zevenaar. We hebben slechts 30 plaatsen kunnen bemachtigen voor 16 oktober, wees er dus snel bij. Vouchers kunt u tot en met 31 augustus inleveren, stop uw voucher  in de speciale X-Box bij ons in de winkel. Uit alle volledig ingevulde vouchers worden de winnaars getrokken. We houden u op de hoogte van de trekking. 

Vraag in de winkel naar alle actievoorwaarden.


Kunnen wij u helpen?