Blog / Nieuw bij Loonen: Japanse perfectie van Yellows Plus

Nieuw bij Loonen: Japanse perfectie van Yellows Plus

Bij Loonen Brillenmakers bezoeken we regelmatig vakbeurzen om nieuwe brillenmerken te ontdekken voor onze collectie. Een van die nieuwe merken is het zeer verfijnde Yellows Plus. Sinds een paar maanden hebben we dit merk toegevoegd aan onze collectie en daar zijn we zeer trots op!  

Perfecte afwerking

Het brillenmerk Yellows Plus is sinds een paar maanden verkrijgbaar in de Benelux. Van de slogan ‘Japanse perfectie’ is geen woord gelogen. Dit merk blinkt uit in hoge kwaliteit, een bijzonder design en perfecte afwerking. Dorine: ‘De afwerking van deze brillen is echt heel mooi, zelfs de neussteuntjes zijn van titanium. Het merk maakt veel gebruik van metaal, iets wat je nu ontzettend veel terugziet in de brillenmode. Bovendien worden alle brillen met de hand gemaakt. Japanse perfectie op en top!’


De basis van de complete collectie is geproduceerd in titanium. Naast de titanium neuspads zijn ook de klinknagels en het frame van titanium. Verder wordt er gebruik gemaakt van Japans Acetaat. De ontwerpen zijn een goede combinatie van klassiek met een eigentijdse twist. Een tijdloze stijl die super stijlvol en elegant is!  

Het verhaal achter Yellows Plus

Het merk Yellows Plus komt oorspronkelijk uit de stad Sabae, in de prefectuur Fukui, Japan. De traditionele ambachten zijn kenmerkend voor dit gebied en geliefd over de hele wereld. Vakmanschap en een extreem streven naar perfectie zitten hier in het bloed. De ontwerper van de Yellows Plus monturen, Toshiaki Yamagishi, staat bekend om het gebruik van eenvoud en pure vormen. Juist dit geeft de designs een krachtige uitstraling. 


De monturen van Yellows Plus worden allemaal met de hand gemaakt van de beste materialen. Door het gebruik van puur titanium zijn de monturen licht en bieden ze veel draagcomfort. Absoluut een merk om in de gaten te houden dus! Nieuwsgierig? Bekijk hieronder alvast een impressie of bezoek de Facebook en Instagram pagina’s van Yellows Plus.

Kom ook gerust langs in de winkel om onze collectie en het lookbook van dit mooie merk te bekijken.

Kunnen wij u helpen?