Blog / Merk van de maand: Porsche Design Eyewear

Merk van de maand: Porsche Design Eyewear

Ken jij het mooie merk Porsche Design Eyewear al? Met kernwaarden als techniek, design en de wereld van Porsche zijn dit de perfecte monturen voor mannen die van luxe houden!  

Porsche Design Eyewear

De monturen van Porsche Design Eyewear hebben een luxe uitstraling doordat decoratieve elementen worden weggelaten. De focus ligt op puurheid. Hun visie: 'Wij vertrouwen niet op trends, maar op de kracht van tijdloze ideeën.'Het ontwerp van de monturen is geïnspireerd op auto-ontwerpen en te herkennen aan het strakke, functionele en pure design. Er wordt veel gebruikt gemaakt van titanium, roestvrijstaal en hightech kunststof voor een optimaal draagcomfort. In onze winkel hangt een prachtige afbeelding van de Porsche 911, de klassieker die is ontworpen door Ferdinand Alexander Porsche.


Porsche paraplu

Voor klanten die voor een mooie Porsche design correctiemontuur kiezen, hebben we nu een exclusief cadeau. We mogen de stevige en stijlvolle Porsche paraplu weggeven. Daarmee schuil je met gemak met twee personen voor de regen. De paraplu heeft een automatisch uitklapsysteem en een aluminium schacht met glasvezelbaleinen. De handgrepen zijn ergonomisch gevormd en hebben een senosoft-bkleding voor een goede, comfortable grip. Het Porsche logo komt terug in reliëf in de handgreep en is afgebeeld op het scherm van de paraplu. Een perfecte match met de Porsche Design brillen: eenvoudig en stijlvol. Let op: zolang de voorraad strekt! 

Kom voor meer informatie over Porsche Design Eyewear langs in onze winkel. We hebben een mooie collectie correctiemonturen (geen zonnebrillen) van dit merk. 

Kunnen wij u helpen?