Blog / Gratis een zonnebril op sterkte!*

Gratis een zonnebril op sterkte!*

De zon begint te stralen dus wordt het wellicht ook tijd voor een nieuwe zonnebril. Want, hoe fijn de zon ook is, het is ook belangrijk uw ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Wij hebben volop keuze aan zonneglazen en monturen. Kom langs in onze showroom en ontdek zelf welke bril bij u past. Zo gaat u modieus én beschermd de zomer in.

Een gratis zonnebril op sterkte, hoe werkt dat precies?

Een goede zonnebril is net zo belangrijk als een goede bril. Daarom krijgt u van ons tijdelijk een zonnebril op sterkte gratis bij aanschaf van een complete bril.

Koopt u een complete bril met Eyezen Fit of 360Fit glazen? Dan krijgt u een enkelvoudige zonnebril op sterkte gratis!
U mag gratis een Prego of Esprit zonnebril uitzoeken. Wilt u gepolariseerde zonneglazen? Dan betaalt u een toeslag van € 75,-.

Koopt u een complete bril met X-serie glazen? Dan krijgt u een multifocale zonnebril op sterkte gratis!
U mag gratis een Prego of Esprit zonnebril uitzoeken. Wilt u gepolariseerde zonneglazen? Dan betaalt u een toeslag van € 150,-.

*Deze actie is geldig tot en met 30-06-2018, vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.


Nieuwe zonnebrilmerken bij Loonen Brillenmakers

Naast onze huidige merken hebben wij drie nieuwe merken toegevoegd aan de toch al uitgebreide collectie. Wij stellen deze nieuwste aanwinsten dan ook graag met trots aan u voor.  

Etnia Barcelona


Etnia Barcelona is ontstaan in, hoe kan het ook anders, Barcelona. Hier besloot oprichter David Pellicer in 2001 zijn eigen label op te richten. Na jaren vrijwel te zijn opgegroeid in de fabriek van zijn ouders nam hij deze ervaring mee in het ontwikkelen van zijn eigen, eigentijdse brillen. Een van de doelen die David voor ogen had was het produceren van brillen in een andere kleur dan het vaak standaard zwart of bruin.
Veel van de inspiratie komt uit de kunstwereld. Zo ontwikkelden zij al eerder 4 bijzondere collecties geïnspireerd op 4 beroemde kunstenaars zoals Basquiat en Yves Klein. Ook de kleuren van de collecties worden altijd met zorg uitgekozen in lijn met de huidige modetrends en kunststromingen.  

Niet alleen het design, maar de bril zelf is bijzonder. Als hoofdmateriaal gebruiken zij acetaat welke 100% natuurlijk is. Deze grondstof wordt voor Etnia Barcelona gemaakt van katoen waardoor het geen zware gifstoffen bevat. Ook de glazen van de bril zijn gemaakt van de beste kwaliteit en zijn daardoor compleet krasvrij. Niet alleen een kleurrijke designbril dus, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit.  

Garret Leight  


Dit merk heeft zijn roots liggen in de Los Angeles. Garret Leight, zoon van de oprichter van modelabel Oliver Peoples, besloot in 2010 zelf ook een stap in de modewereld te zetten. Dat resulteerde in een eerste collectie brillen die in 2011 vanuit de studio aan het strand van Venice Bech werd gelanceerd. Nu 7 jaar later is Gerret Leight een zonnebrillenmerk geïnspireerd op de Californische levensstijl en cultuur.

De monturen zijn tijdloos en klassiek, maar wel een moderne twist. En ook bijzonder, elk onderdeel van de bril wordt op de best mogelijke plek geproduceerd. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de schaniertjes uit Duitsland komen en het montuur juist in Japan is geproduceerd. In de collectie van 2018 vindt u de perfecte rode en retro zonnebrillen.  Perfect voor een dag aan het strand dus!      

Anne et Valentin 

  

Dit Franse merk kent zijn oorsprong in Toulouse in Frankrijk. Een echtpaar dat elkaar niet alleen in de liefde voor elkaar, maar ook in de liefde voor design vond richtte dit label op. Door de kleurrijke en opvallende brillen heeft u met dit merk zeker een eyecatcher te pakken! Met meer dan 30 jaar ervaring maken zij brillen van diverse materialen als titanium en kunststof. En in de modellen vindt u een klein vleugje retordesign uit de jaren zestig terug. Monturen die zeker niet voor de muurbloempjes zijn!


Kunnen wij u helpen?