Blog / Gewoon meer multifocale bril voor hetzelfde geld

Gewoon meer multifocale bril voor hetzelfde geld

In softwareland heet het een update. Koopt u een auto of vliegticket dan noemen ze het een upgrade. Bij Loonen Brillenmakers zijn we liever duidelijk. En wij hoeven niet van overjarige modellen af. Dus u krijgt van ons gewoon meer bril, voor hetzelfde geld.

KOM LANGS VOOR DIE BETERE DEAL*

Wij van Loonen Brillenmakers weten welk verschil goed geslepen glazen maken in het dagelijks leven.

*Mis deze aanbieding niet, deze actie loopt tot en met 31 maart 2018. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

JA, DIT IS BETER

Stel, u koopt bij ons een montuur met multifocale Varilux Comfort glazen. Dan krijgt u van ons dezelfde bril, maar dan met multifocale Varilux X-design glazen. Met een unieke 3D-meting krijgen wij uw persoonlijke ‘eyecode’. Ingewikkelde technologie, met één doel: makkelijker meer zien. 

Kiest u voor een bril met multifocale Varilux X-design glazen. Dan krijgt u van ons die bril, met daarin gratis de nieuwe multifocale Varilux X-clusive glazen. Door de verdergaande personalisatie in de X-clusive glazen heeft u nagenoeg geen last meer van het zogenoemde schommel-effect. Dit zorgt voor een van de comfortabelste multifocale zichtoplossingen die wij u kunnen bieden. 

En kiest u voor een bril met multifocale Varilux X-clusive glazen, dan krijgt u daar van ons gewoon één gepolariseerd zonneglas op sterkte bij cadeau.
---------------------------------

626 KLANTEN KOZEN HET AFGELOPEN JAAR AL VOOR DE NIEUWE MULTIFOCALE VARILUX X-SERIES GLAZEN

Kunnen wij u helpen?